Tramhalte Pleinweg

Diposting pada

Gesloten portiek met bellentableau brievenbussen. We bring all information from all transport companies together in a user friendly way.

Pedestrian Tunnel Wilhelminaplein Rotterdam The Nederlands By Zwarts Jansma Metro Station Rotterdam Rotterdam Architecture

Tramhalte pleinweg is op 3 minuten wandelen.

Tramhalte pleinweg. Het atelier is helaas niet toegankelijk voor rolstoelen maar kan wel betreden worden met krukken. Tevens is het appartement gunstig gelegen t o v. 9292 is a daily source of travel information for public transport for all kinds of passengers.

Tramhalte voor de deur en metro op loopafstand. Binnen 1 minuut staat u bij de tramhalte naast het appartementencomplex. Daarnaast is het appartement op 10 minuten loopafstand verwijderd van winkels bus en tramhalte.

Kluswoning appartement aan de pleinweg te koop. 9292 is a daily source of travel information for public transport for all kinds of passengers. Kluswoning appartement aan de pleinweg te koop.

Het luxe appartement beschikt over een lichte doorgebroken woonkamer met een hoekkeuken. Aan het andere eind is het hart van zuid met daarbij het winkel metro en busstation zuidplein. Turnkey gerenoveerd drie voormalig vier kamer appartement.

Aan het ene eind van de pleinweg is de maastunnel en de wolphaertsbocht met de tramhalte. We bring all information from all transport companies together in a user friendly way. Daarnaast is het appartement op 10 minuten loopafstand verwijderd van winkels bus en tramhalte.

Hier rijdt tram 2 richting charlois metro zuidplein is op 10 minuten wandelen is modelessen toegankelijk voor minder validen. Vanuit de centrale gang loopt de trap naar de verdiepingen en bergingen in het souterrain. See 2 photos from 62 visitors to tramhalte pleinweg.

Wat betreft het openbaar vervoer. Het pand van 98 meter hoog en ontwikkeld in de periode 1997 2000 als regiokantoor van kpn was één van de eerste nieuwe ontwikkelingen op de wilhelminapier en daarmee de kop van zuid. Dat is ook de plek waar het nieuwe zwembad is gerealiseerd en waar het kunstenpand wordt gebouwd.

Diverse uitvalswegen waaronder de a15. Pleinweg 210 koopwoning in rotterdam zuid holland huislijn nl. Diverse uitvalswegen waaronder de a15.

Dit pand van de architect renzo piano is sinds 2018 het hoofdkantoor van kpn en sindsdien genaamd de link. Tevens is het appartement gunstig gelegen t o v.

Kleiweg Station Rotterdam Kleiweg Was Een Spoorwegstation In Rotterdam Schiebroek En Onderdeel Van De Hofpleinlijn Het Station W Rotterdam Geschiedenis Huizen

Pin Op Essenburgbuurt En Omgeving

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *