Gulas Motorfiets

Diposting pada

Het is dus helemaal geen rijwiel noch bromfiets. Dat kun je lastig nog spartamet of speedpedelec noemen.

Volta Motor Bikes Google Search

Nu blijkt die fiets een gulas bike te zijn een elektrische motorfiets van duitse makelij.

Gulas motorfiets. Het grote verschil met de doorsnee motorfiets is dat je met deze moet trappen om vooruit te geraken. De erockit is een high speed e bike met motorkenteken waarmee je al al fluitend en fietsend auto s kunt inhalen. Wij noemen het een hybride tussen mens en motorfiets.

De gulas pi1 is uitgerust met een 8 000 watt sterke elektromotor waarmee je een topsnelheid van 115 kilometer per uur kunt behalen. Dat is een elektrische motorfiets met trapondersteuning die. De erocket hybride motorfiets.

Bruno naessens uit anzegem rijdt op een gulas fiets een speciale duitse motorfiets waarmee hij mag rijden. De oostenrijker stefan gulas kon dat niet verkroppen en besloot een fiets te ontwikkelen die iedere patserbak achter zich zou laten. Hij kwam daar uitleggen dat hij niet op een fiets of een speed pedelec zat maar op een gulas bike een elektrisch aangedreven motorfiets met trapondersteuning.

Vandaar de verwarring van deze automobilist. Ik begrijp de reacties maar mijn voertuig is volledig legaal zegt anzegemnaar bruno naessens. Gulas ik reed niet met een illegaal aangedreven elektrische fiets maar wel met een in duitsland gekochte gulas bike zegt hij.

Deze bike is ontwikkeld door de oostenrijker. De duitse motorfiets produceert 38 pk en 100 nm koppel. Elektrische motorfiets met pedalen.

De elektrische motorfiets heeft drie versnellingen en kan een maximumsnelheid van 90 kilometer per uur halen. Op sociale media zorgde een filmpje waarbij iemand met een snelle elektrische fiets tegen liefst 87 kilometer per uur over de rijksweg in roeselaarse scheurde de hele dag voor beroering. De gulas bike is een elektrische motorfiets met trapondersteuning.

Alles in 1 zullen we maar zeggen. Het voertuig ziet er duidelijk uit als een motorfiets maar aan de aan de andere kant heeft het weer pedalen. Bovendien schrikt iedere fietser zich dood van de verkoopprijs van 31 500.

Een fiets een motor een e bike. Het betreft een e rockit gulas motorfiets in duitsland ingeschreven én verzekerd als categorie l3e a. Trappen is noodzakelijk om in beweging te blijven.

Maar liefst 80 km h haalt dit apparaat maar wat is het eigenlijk. Zeker omdat de top op 115 km u ligt. Wanneer dat nog steeds niet snel genoeg voor je is is het misschien te overwegen om nog een stapje verder te gaan en jezelf een volledig elektrische motorfiets cadeau te doen.

Als je naar de gulas pi1s kijkt kan het verwarrend zijn waar je nu precies naar aan het kijken bent.

Https Www Designboom Com Technology Gulas Pi1s Pedal Electric Motorcycle 10 20 2017 Utm Content Bufferdf2cc Utm Medium Electric Motorcycle Motorcycle Pedal

The Gulas Pi1s Is A Pedal Electric Motorcycle With 200 Km Battery Range Designboom Https Www Designboom Com Technology Gulas Pi1s Pedal Electric Motorcyc 가구

Erockit Designer Stefan Gulas Price 40 000 This Most Expensive Electric Motorcycle Weighs Only 110 K Electric Assist Bicycle Dead Car Battery Car Battery

The Gulas Pi1s Is A Pedal Electric Motorcycle With 200 Km Battery Range Motorcycle Bike Electric Bicycle

The Gulas Pi1s Is A Pedal Electric Motorcycle With 200 Km Battery Range Electric Motorcycle Electric Bike Motorcycle

Gulas Pi1s E Bike Men S Gear Electric Motorcycle Ebike Motorcycles And Scooter

Pin De Utopia Haus En Obj Bike Gulas

Honda Electric Cafe Racer Design On Behance In 2020 Cafe Racer Design Cafe Racer Motorcycle Electric Motorcycle

Neuhaus Ebike In Velen Im Munsterland Wir Sind Fur Sie Rund Um Das Elektrobike Gulas Pi1 Ihr Fachlich Kompetenter Und Zuverlassiger Ansprechpartner Bisiklet

Pin On Moto Bici

Gulas Pi1 Electric Bike Combines Bike S Interface With Motorcycle Power Electric Bike Motorcycle Bike

Gulas Pi1s World S Fastest E Bike Lets You Pedal Down The Freeway At 115 Km H Ebike Bike Electric Bicycle

Gulas Pi1 Electric Two Wheeler Bike In 2020 Electric Bike Bike Ebike

Gulas Pi1 Electric Bicycle Hiconsumption Hot Rods Electric Bicycle Stealth Bomber

Pinterest

The Gulas Pi1s Is A Pedal Electric Motorcycle With 200 Km Battery Range Www Designboom Com Electric Motorcycle Motorcycle Performance Bike

Gulas Pi1 Electric Motorcycle Electric Motorcycle Motorcycle Motorcycle Design

Strana 11 Gulas Pouzivateľa Bmw X6 Bmw Bmw Dealer

3d Model Of Gulas Pi1s 2018 In 2020 Stl File Format 3d Model Rhinoceros 3d

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *