Kinderzitjes Auto Tot Welke Leeftijd

Diposting pada

Er bestaan geen eisen over leeftijd lengte of het gebruik van een kinderbeveiligingssysteem. Regels kinderzitjes in gewone auto s algemene regel.

Zitverhoger Auto Kinderzitjes Stoelverhoger Babyzitje

Groep 0 zijn de babyzitjes tegen de rijrichting in voor kinderen tot 13 kg.

Kinderzitjes auto tot welke leeftijd. Welke regels gelden er voor kinderzitjes in nederland en belgië. Let goed op het gewicht aangezien dit van groot belang is voor de veiligheid van je kindje in. Autostoelwijzer of je nu een korte of een lange rit voor de boeg hebt je kindje moet altijd stevig vastgeklikt zitten in z n autostoel.

Wat zegt de wet. Goedgekeurd zijn kinderzitjes met ece labels. Groep 1 is bestemd voor kinderen van 9 tot 18 kg.

In nederland moeten kinderen tot een lengte van 1 35 meter in de auto vervoerd worden in een goedgekeurd autotstoeltje. Het zitje wordt in de auto bevestigd met de gordel. Babyzitje tegen de rijrichting in.

Groep 2 is voorzien voor de groep 15 25 kg en groep 3 voor 22 36 kg. Kinderen kleiner dan 1 35 meter moet je altijd vervoeren in een voor hen geschikt kinderbeveiligingssysteem. Het betreft kinderzitjes die in de rijrichting staan en waarin het kind wordt vastgemaakt met 5 riempjes.

Dat zijn de kinderen tussen de 3 5 en 12 jaar. Je kindje zal dan een gewicht hebben van 15 tot ongeveer 36kg iets waar het stoeltje voor ontworpen is. Groep 0 zijn de babyzitjes tegen de rijrichting in voor kinderen tot 13 kg.

Bij de meeste auto s kun je de hoogte van de gordel verstellen. De baby wordt vastgemaakt met riempjes in de y vorm. Kinderen vanaf 1 35 meter moet je vervoeren in een voor hen geschikt kinderbeveiligingssysteem óf ze moeten de gordel dragen.

Daarnaast is het niet de vraag tot welke leeftijd een kinderzitje op een bepaalde manier moet worden geplaatst want daarbij speelt dan weer het gewicht een rol. Wil je weten voor welke leeftijd het kinderzitje uit groep 2 geschikt is. Groep 2 is voorzien voor de groep 15 25 kg en groep 3 voor 22 36 kg.

Het is eigenlijk eerder de vraag tot welke grootte je een kinderzitje in de auto gebruikt dit is tot 1 35 m. Kinderen mogen daarnaast ongeacht hun leeftijd voorin zitten op voorwaarde dat ze worden vastgeklikt zoals de wet voorschrijft. Het betreft kinderzitjes die in de rijrichting staan en waarin het kind wordt vastgemaakt met 5 riempjes.

Lees hier wanneer je welk autostoeltje moet hebben voor je kind. Voor kinderen vanaf de geboorte tot 13 kg is een babyzitje verplicht. Groep 1 is bestemd voor kinderen van 9 tot 18 kg.

Shop alles voor je auto. Die moet natuurlijk voldoen aan de europese normen maar hoort ook comfortabel te zijn aangepast aan de grootte van je kind en aan je auto. Kinderzitjes tot 12 jaar.

Van fietsendrager tot telefoonhouder. In nederland en belgië moeten kinderen tot een leeftijd van 12 jaar of wanneer ze een lengte van 135 cm hebben bereikt afhankelijk van wat zich het eerst voordoet in een autostoel of op een zitverhoger zitten. Shop hier alles voor in en op je auto.

Het Juiste Sim Only Abonnement Afsluiten Hoe Doe Je Dat Sims

Zitverhoger Auto Kinderzitjes Stoelverhoger Babyzitje

Pin Op Baby Kind

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *