Duurste Auto Ronaldo

Diposting pada

Voetballer cristiano ronaldo heeft volgens britse en italiaanse media een nieuwe bugatti gekocht. Verschillende media meldden vorige week dat de portugese stervoetballer de exclusieve gitzwarte bugatti la voiture noire gekocht zou hebben maar de officiële woordvoerder van ronaldo zegt dat dit niet het geval is.

Pin Op Vervoer Transport

Ronaldo zal een deal hebben gemaakt waardoor hij slechts 11 miljoen euro moet betalen een koopje dus.

Duurste auto ronaldo. 1 mei cristiano ronaldo is naar verluidt de geheime koper van een bugatti waarvan slechts één exemplaar wordt gemaakt. Het is met een verkoopprijs van 16 miljoen euro de duurste nieuwe auto ooit. Het is met een verkoopprijs van 16 miljoen euro de duurste nieuwe auto ooit.

Cristiano ronaldo is naar verluidt de geheime koper van een bugatti waarvan slechts één exemplaar wordt gemaakt. Cristiano ronaldo is not the mystery man who snatched up the most expensive car in the world a 19 million bugatti supercar tmz sports has learned. Cristiano ronaldo s luxury car collection 2019maybe you want to watchdave bautista transformation from 1 to 48 years oldhttps youtu be woexrsxzu ithe u.

Cristiano ronaldo bezit volgens britse en italiaanse media de duurste auto ter wereld. Top 10 duurste auto s in de wereld 2019 de keuze tussen luxeauto s je zou zelfs kunnen zeggen uitzonderlijke voertuigen is zowel breed als beperkt. Niet zomaar een luxe auto.

There are reports from all over the world. Daar zullen zijn prachtige bolides niet verkeerd in staan. Nu hij zijn garage weer gaat uitbreiden zou hij wellicht een voorbeeld moeten nemen aan deze bizarre autogarage waar vrijwel elke man van zal dromen.

Van de lamborghini tot de bugatti of aston martin tot de maybach er is keuze genoeg. New cars cristiano ronaldo bugatti la voiture noire 11000000 car car mine summer car new car concept auto world car auto feature characteristic a machine. Want van de wagen la voiture noire is maar één exemplaar gemaakt.

Cristiano ronaldo is niet de koper van de duurste personenwagen ooit. Alles is een kwestie van visie. Want van de wagen la voiture noire is maar één exemplaar gemaakt.

Niet zomaar een luxe auto.

Cristiano Ronaldo Is De Koper Van De Duurste Nieuwe Auto Ter Wereld Cristiano Ronaldo Ronaldo Bugatti

Koop Jij De Bentley Van Cristiano Ronaldo Ronaldo Ronaldo Cristiano Cristiano Ronaldo

Bugatti ल ई द न य क सबस मह ग नई क र द ख तस व र Bugatti Cars Bugatti Expensive Cars

Neatorama James Bond Cars Bond Cars Aston Martin Db5

Lamborghini Veneno Roadster 3 3m Hypercar On

Rolls Royce Sweptail 13 Million Sweptail Coachbuild Rolls Royce Bentley Rolls Royce Classic Cars

Dit Zijn De 11 Duurste Auto S Met Een A Label In 2020 Elektrische Auto S Sportauto S Porsche Panamera

Pin By Stuff 1990 On Cars Mclaren 675lt Super Cars Mclaren

Maak Kennis Met De Bugatti La Voiture Noire De Duurste Nieuwe Auto Ooit Gemaakt Fhm Bugatti Zwarte Auto S Auto

Fittipaldi Ef7 Vision Gran Turismo 2 Turismo Indy Car Racing Lamborghini Concept

Pin Op Ferrari 250 Gto

10 Duurste En Zeldzaamste Auto S Ter Wereld Youtube In 2020 Futuristische Voertuigen Supercars Toekomstige Auto

Top 10 Most Expensive Cars Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse Bugatti Veyron Super Sport Bugatti Veyron

ボード Concept Cars Scooters Etc のピン

Pin Op Voertuigen Vehicles

Peperdure Auto Bugatti La Voiture Noire 18 7 Miljoen In 2020 Zwarte Auto S Bugatti Sportwagens

Pin On Cars And Motorcycles

Ronaldo Is Nieuwe Eigenaar Bugatti La Voiture Noire In 2020 Bugatti Zwarte Auto S Muscle Car

Pin On Cars

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *