Rechthoekige Trampoline Ingraven Diepte

Diposting pada

Heb je een rechthoekige tuin denk dan eens aan een rechthoekige trampoline. Een semi inground trampoline kan door kleine kinderen gebruikt worden zonder extra kuil onder de trampoline.

Pin Op Cadeau Ideeen Noor

Graaf je eerst de diepte van het frame in.

Rechthoekige trampoline ingraven diepte. De flatground ligt namelijk dieper in de grond. Een flatground trampoline van berg ingraven is iets meer werk dan een reguliere inground trampoline. De trampoline zelf heeft een hoogte van 48cm.

Berg flatground trampoline ingraven. Het is echter niet moeilijk en als u de montagehandleiding volgt die bij de flatground trampoline in de doos zit dan lukt dit prima. Eenvoudige handleiding om uw rechthoekige trampoline capital play in te graven.

Deze past vaak beter en efficienter in de kleinere achtertuin. Deze trampoline kan je namelijk zo ingraven dat hij helemaal weggewerkt is en ook geen poten meer heeft. Middels deze video is het ingraven van de avyna trampoline een.

Jul 14 2015 rechthoekige trampoline ingraven google zoeken. Door de speciale constructie is de ingraaf trampoline magic circle pro ook nog op 2 verschillende manieren in te graven u kunt namelijk de trampoline met de poten in zijn geheel ingraven waardoor u nog een ruimte van 15 cm overhoudt zoals u kunt zien in foto 1 hieronder of u kiest voor de toevoeging van een ingraaf frame net waardoor u alleen de ruimte die de springmat bevat hoeft in te graven. Wanneer de kinderen groter worden kan u de trampoline verhogen of maakt u een kuil onder de springmat met een diepte van 60cm.

Avyna heeft een duidelijke instructie video gemaakt voor al hun pro line ingraaf trampolines.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *