Translate Spaans Nederlands

Diposting pada

Google s free service instantly translates words phrases and web pages between english and over 100 other languages. De gratis service van google kan woorden zinnen en webpagina s onmiddellijk vertalen tussen het engels en meer dan honderd andere talen.

Spanish To Hebrew Translator Apps Op Google Play

Gebruik de gratis deepl translator om uw teksten te vertalen met de best beschikbare automatische vertaling aangedreven door deepl s wereldwijd toonaangevende neurale netwerktechnologie.

Translate spaans nederlands. U kunt gebruik maken van ons woordenboek met voorbeelden en de uitspraak krijgen van elk woord. Bekijk dan de woordenlijst spaans of de woordenlijst. Af afrikaans afrikaans ar arabic العربية bs bosnian bosanski bg bulgarian български yu cantonese 廣東 ca catalan català zh chinese simplified 中文 简体 zh chinese traditional 中文 繁體 hr croatian hrvatski cs czech česky da danish dansk nl dutch nederlands en english english et estonian eesti fj fijian na vosa vakaviti.

Here s what it means. Spaans is een romaanse taal het meest gebruikt ze spreekt ongeveer 400 miljoen mensen in spanje latijns amerika de nederlands spaans vertalen translator eu snelle vertaler. Vertaal woorden van spaans naar nederlands met één druk op de knop.

Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren. Spaans translated between dutch and english including synonyms definitions and related words. Need to translate spaans from dutch.

De momenteel ondersteunde talen zijn engels duits frans spaans portugees italiaans nederlands pools russisch japans en chinees. Google s free service instantly translates words phrases and web pages between english and over 100 other languages.

Cz9gbel Bkscsm

Can T Translate Pages Wpml

Naver Papago Ai Translator Apps Op Google Play

Arabic To Dutch Dutch To Arabic Speak Translator Apps Op Google Play

Machine Translation A Curse Or A Blessing Reineke Van Mierlo

Vertaal Nederlands Engels Duits Frans Spaans En Zweeds Spaans Zweden Duitse

Google Translate Dan Eindelijk Ook Deels In Het Nederlands

Dutch Spanish Translator For Android Apk Download

Vertalen Nu For Android Apk Download

Translate Spanish To Dutch And Vice Versa By Gabrielwoerkom

Translate Dutch To Spanish For Android Apk Download

Google Translate Online

Google Translate Being Confused By The Word Burger Learndutch

Life As It Is The Freelance Translator Without Google Translate By Ep Vertalingen Medium

Download Dutch Spanish Translator Apk For Android Latest Version

Google Translate With Ads Google Blogoscoped Forum

Translator With Speech Apps Op Google Play

Spanish Dutch Translator For Android Apk Download

Microsoft Translator Programme Op Google Play

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *