Alle Auto S Van Ronaldo

Diposting pada

Cristiano ronaldo maakte tot ergernis van fiat medewerkers de overstap van real madrid naar juventus dus mag hij zijn audi rs 7 van de zaak weer inleveren. De portugese voetballer cristiano ronaldo heeft duidelijk niet te veel last van de hele coronacrisis.

Pin On Muscle Cars Of America Directory

Zu seinen autos gehört beispielsweise dieser lamborghini aventador mit 700 ps.

Alle auto s van ronaldo. Cristiano ronaldo car collection. Cristiano ronaldo s luxury car collection 2019maybe you want to watchdave bautista transformation from 1 to 48 years oldhttps youtu be woexrsxzu ithe u. Just like his extravagant lifestyle and super performance on the field cristiano ronaldo cars have also garnered much attention among the car enthusiasts and his ginormous fan following across the world.

Die spanische zeitung marca hat den kompletten fuhrparkt von cristiano ronaldo aufgelistet. Al zal de sterspeler daar geen seconde van wakker liggen de audi was veruit de minst spectaculaire auto in zijn garage. With a net worth of more than 250 320 million and.

Hij schafte voor zichzelf naar verluidt een zeldzame bugatti aan van 8 miljoen euro. Ricardo gepost 20 oktober 2012 om 18 24 102 reacties dat de voetballende huidcrèmeportugees er warmpjes bij zit is geen geheim. De 18 auto s van cristiano ronaldo geschreven door joris bosseloo 28 06 2016 cristiano ronaldo cr7 voor de vrienden is niet alleen een van de bekendste voetballers op deze aardbol.

De autocollectie van cristiano ronaldo auteur. Het is met een verkoopprijs van 16 miljoen euro de duurste nieuwe auto ooit. Who has the best cars contact.

The name has created buzz since his magnificent hat trick in portugal s opening match against spain in the 2018 fifa world cup. Cristiano ronaldo is naar verluidt de geheime koper van een bugatti waarvan slechts één exemplaar wordt gemaakt. Eén van de eerste auto s die hij kocht was een bmw m6 die in 2006 ongeveer 86 000 pond koste basismodel al was die van ronaldo wellicht van een aantal extra s voorzien.

All Colours Of The Rainbow Ferrari Ff Ferrari Rainbow Colors Colours

5 Verdammt Teure Autos Die Cristiano Ronaldo Besitzt Youtube

Dit Rijden De Topscorers Van Het Wk 2018 En 2020

Cristiano Ronaldo Taken Home In Ambulance After Complaining Of Wrist Problems On Ski Trip Mirror Online

Bugatti S Flying Doctors Monitoren Alle Chiron S 24 7 Manify Nl Bugatti Chiron Cool Sports Cars Bugatti

Pin Op Nieuws

10x De Auto S Van Cristiano Ronaldo Topgear

Power Cars On Twitter Bugatti Most Expensive Lamborghini Bugatti Cars

0805136 Jpg Red Bull Racing Racing Red Bull

All Colours Of The Rainbow Ferrari Ff Ferrari Rainbow Colors Colours

マナ On Twitter Concept Cars Mazda Car

Pin Op Autonieuws

Lionel Messi S Car Collections 2019 Youtube

Swag Bentley Continental Gt Bentley Continental Gt Speed Bentley Continental

All Cars Collection Of Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Ronaldo Car Collection

Car Industry Latest News Updates Autodeals Pk 2020

Mercedes Brabus Gle63s Coupe Mercedes Benz Mercedes Brabus Benz

Pin Op Nieuws

Alpina B6 3 5s E30 Bmw E30 Bmw E30 M3 Bmw Alpina

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *