Auto Lampje Olie

Diposting pada

Motorstoringslampjes gaan branden in het geval van een probleem met de motor of een probleem met het systeem dat de emissies controleert. Bergrem ingeschakeld dit lampje brandt als de bergrem functie van de auto is ingeschakeld.

Olielampje Geboorte Geschenk Idee Projecten

Olie peilen en zo nodig bijvullen of aftappen.

Auto lampje olie. Het enige dat hieraan gedaan kan worden is het wissen van de foutcode. Wacht 5 minuten na het uitzetten van de motor en controleer daarna het oliepeil. Dit heb ik zelf gezien.

Een andere indicatie van een mogelijk minder goed aanwezige oliedruk is dat het olielampje bij warm weer motorolie dunner af en toe opflikkert. Als het lampje toch blijft branden neem dan contact op met een garage of de wegenwacht. Een brandend olielampje geeft vaak aan dat er iets mis is met het oliepeil of de oliedruk.

Olie geeft aan dat het oliepeil te laag is. Remmen dit lampje gaat branden als de handrem is aangetrokken. Dit zal dan met name bij een stationair draaiende motor zichtbaar zijn.

Als u olie hebt toegevoegd zodat de peilstok nu voldoende olie bevat en het lampje uit is kunt u de auto besturen als de motor geen geluid maakt. Soms is het misschien niet veilig om met de auto te rijden. Dit kan ernstige schade aan je motor opleveren want de olie moet zorgen dat je motor gesmeerd loopt.

Als de oliepeilstok helemaal geen olie bevat moet u uw voertuig niet besturen zelfs als u olie toevoegt en de motor veel lawaai maakt. Is dit het geval dan moet je de olie van de auto peilen en de auto naar een garage brengen anders beschadigd de motor of filter wellicht nog meer. Dit gebeurt alleen na het verhelpen van het probleem dat de motor heeft.

Een rood olielampje is namelijk een kritieke foutmelding en blijft in het geheugen van de auto staan. In zo n geval is het altijd een goed idee om de codes die worden. Ik heb de auto gisteren opgehaald en vandaag ging het lampje van de olie branden tijdens het rijden.

De oplossing is olie peilen en daarna olie bijvullen of aftappen. Een rood olielampje kan niet door u uitgeschakeld worden. Gisteren is bij de garage het oliepijl nog gecontroleerd.

Op het dashboard van je auto bevinden zich allerlei controlelampjes waaronder het motormanagement lampje. Blijft het lampje toch rood branden schakel dan direct de wegenwacht in en rijd niet verder. Ook bij een sterk vervuilde oliefilter en motorolie kan het olie lampje af en toe oplichten.

Doe dit als het motormanagement lampje brandt of knippert. Als je doorrijdt is de kans aanwezig dat de motor zwaar beschadigd raakt. Als het olielampje brandt of knippert tijdens het rijden is het belangrijk om uw auto snel aan de kant te zetten.

De olie is te laag. Een lampje dat oranje gaat branden als het verbranden van de brandstof in de motor niet verloopt zoals zou moeten.

Gloednieuwe Machine De Krachtige 8 Platen Antioxidant Maker De Kangen 8 Is Enagic S Meest Krachtige Antioxidant Alkalisch Water Kleine Bedrijven Ontgiftigen

Auto Uit Laten Lezen Met De Computer Want Service Lampje Is Aan Oplossing Olie Bijvullen Myview Veldhoven Garage Erdonk Car Suv Suv Car

Lucas Colonia No 260 Acetylene Lamp 1912 Antique Bicycles Bicycle Lamp

The Antique By Lisa Moore In 2020 Old Lanterns Antique Lanterns Vintage Lanterns

Rare Georgian Channel Islands Silver Bougie Box Wax Jack C1770 Antique Taper Antiques Bougie Oil Lamps

Een Voorname Dame Uit Heerlen Rijksmuseum Van Oudheden In 2020 Heerle Pop Up Aardewerk

Sinterklaas Aftelkalender Met Doosjes Van Kartonnen Bekertjes Aftelkalender Sinterklaas Diys

Valy Termometreli Ozel Sap Tasarimli Su Isitici Suave Com Tr Aletleri Mutfak Aletleri

Geurflesje Incl 6 Geurstokjes Huisparfums Plug Houten

Texaco Stars Goedartig Reclame Olie Texaco Wandborden Retro

Pin On For Sale In Auction

Online Veilinghuis Catawiki Brio Vintage Voertuigen New Old Stock 1990 1999 Zweden

Pin On Milk Glass

41 Camping Hacks That Are Borderline Genius Oil Lamps Diy Camping Camping Diy Projects

Mijn Auto Verkopen Auto Rookgeur Verkoop

Vintage Lamp On Pinterest Fenton Lamps Fenton Glassware Fenton Glass

Olielampje Nostalgie

Honda Prelude Mk1 Netherlands Brochure 1979 Honda Prelude Honda Mk1

Houtwol Aanmaakblokjes 1kg Aanmaakblokjes Bbq En Wax

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *